Skip to content
suitecrm

Suite CRM

Door middel van een iFrame kunnen we binnen 5 minuten integreren met het open source CRM systeem SuiteCRM. SuiteCRM is een fork van het bekende SugarCRM pakket. Met onze integratie worden klanten die voorkomen in SuiteCRM direct op het scherm van de medewerker getoond bij een outbound gesprek. De medewerker werkt dan rechtstreeks in het CRM systeem en gebruikt de dialer puur voor de totstandkoming van de gesprekken.

freshdesk

Freshdesk

Door middel van een iFrame kunnen we binnen 5 minuten integreren met het ticket systeem Freshdesk. Wanneer er een gesprek binnenkomt kan er op basis van een caller ID direct een klantprofiel in beeld van de medewerker getoond worden. Ook is het mogelijk dat de beller zijn klantnummer of ticketnummer in een IVR opgeeft waarna de juiste gegevens naar voren gehaald worden.

sugarcrm

Sugar CRM

Door middel van een iFrame kunnen we binnen 5 minuten integreren met het Sugar CRM, het meest populaire open source CRM systeem ter wereld. Wanneer er uitgaand gebeld wordt kan de dialer direct het juiste record uit Sugar CRM tonen op het scherm van de medewerker die dan ook binnen de schermen van Sugar het gesprek verder afhandelt. De dialer is puur voor de totstandkoming van het gesprek. Iedere applicatie is best-in-class.

socho

Zeno

Telforce heeft een koppeling geschreven voor de dagbladen software Zeno. Met deze koppeling worden er bij een outbound campagne gegevens opgehaald via de Zeno API en getoond in de velden die in de callcenter software zijn aangemaakt. De gegevens worden opgehaald op basis van het abbonnee nummer.

iflow

iFlow

Door middel van een iFrame kunnen we binnen 5 minuten integreren met de incasso software iFlow. Tijdens een outbound gesprek wordt automatisch het bekende iFlow scherm getoond aan de medewerker met daarin het dossier waarover gebeld wordt. De medewerker kan de betaalafspraak en/of andere handelingen rechtstreeks in iFlow uitvoeren en er is dan dus niet veel informatie uitwisseling meer nodig tussen beide systemen en bovendien wordt het incassoproces niet onnodig gestagneerd. Verder kan de beller bij een inbound call in een IVR zijn dossiernummer intoetsen waarna de medewerker bij het binnenkomende gesprek meteen de juiste gegevens te zien krijgt.

collect online

Collect Online

Door middel van een iFrame kunnen we binnen 5 minuten integreren met de incasso software Collect Online. Tijdens een outbound gesprek wordt automatisch het bekende Collect Online scherm getoond aan de medewerker met daarin het dossier waarover gebeld wordt. De medewerker kan de betaalafspraak en/of andere handelingen rechtstreeks in Collect Online uitvoeren en er is dan dus niet veel informatie uitwisseling meer nodig tussen beide systemen en bovendien wordt het incassoproces niet onnodig gestagneerd. Verder kan de beller bij een inbound call in een IVR zijn dossiernummer intoetsen waarna de medewerker bij het binnenkomende gesprek meteen de juiste gegevens te zien krijgt.

limesurveytrans

Limesurvey

Voor marktonderzoeksbureau’s hebben we uitgebreide ervaring opgedaan met Limesurvey. De enquête kan op een professionele wijze compleet met quota’s, vraag-routering, logica, e.d. opgebouwd worden. Hierna worden de records ge-exporteerd uit Limesurvey en ingeladen in de callcenter software. Daarna wordt tijdens het outbound gesprek meteen de vragenlijst in het scherm van de medewerker getoond. De antwoorden komen dus rechtstreeks in Limesurvey terecht. Een zeer krachtig alternatief voor de oh zo dure CATI software. Verder is het zo dat als de medewerker een terugbelafspraak maakt halverwege het interview en de respondent weer terugbelt de vragenlijst dan verder gaat vanaf het punt waar de enquêteur gebleven was.

whmcs

WHMCS

Met WHMCS hebben we een zeer uitgebreide integratie gemaakt. Er is een speciale agent interface ontwikkeld voor antwoordservice diensten waarmee er na het gesprek een e-mail verzonden wordt naar de opdrachtgever. Tevens wordt er een facturabel item aangemaakt in de WHMCS omgeving en ook een afschrift van de notitie die gemaakt is door de telefoniste alsmede een opname van het gesprek. De klant kan via een persoonlijk control panel de gesprekken terugluisteren en notities lezen. Verder is er een provisioning mechanisme gebouwd waarmee de klant een inkomend nummer krijgt toegewezen nadat de dienst online besteld en betaald is. Omgekeerd kan het nummer door een back-office medewerker ook geblokkeerd worden met een druk op de knop vanuit de WHMCS omgeving.

easyappointments

Easy Appointments

Door middel van een iFrame kunnen we binnen 5 minuten integreren met het afsprakensysteem Easy Appointments. De medewerker krijgt een scherm dat bestaat uit 4 stappen te zien waar deze kan kiezen uit een datum&tijd, een dienst en vervolgens de gegevens van de klant kan invullen. De klant ontvangt daarna een e-mail bevestiging en de afspraak wordt in de agenda van de buitendienst medewerker gezet. Deze agenda wordt vervolgens ook gesynchroniseerd met een Google agenda indien gewenst.

appointlet

Appointlet

Door middel van een iFrame of button kunnen we binnen 5 minuten integreren met het afsprakensysteem Appointlet. De medewerker krijgt een scherm dat bestaat uit 4 stappen te zien waar deze kan kiezen uit een datum&tijd, een dienst en vervolgens de gegevens van de klant kan invullen. De klant ontvangt daarna een e-mail bevestiging en de afspraak wordt in de agenda van de buitendienst medewerker gezet. Deze agenda wordt vervolgens ook gesynchroniseerd met een Google agenda indien gewenst. Het mooie van de Appointlet integratie is ook dat de gevens die al ingevuld zijn in Telforce met 1 klik doorgestuurd worden naar het formulier van Appointlet. Lees hier meer over de verschillende agendabeheer oplossingen.

scheduleonce_telforce

ScheduleOnce

Door middel van een iFrame of button kunnen we binnen 5 minuten integreren met het afsprakensysteem Appointlet. De medewerker krijgt een scherm dat bestaat uit 4 stappen te zien waar deze kan kiezen uit een datum&tijd, een dienst en vervolgens de gegevens van de klant kan invullen. De klant ontvangt daarna een e-mail bevestiging en de afspraak wordt in de agenda van de buitendienst medewerker gezet. Deze agenda wordt vervolgens ook gesynchroniseerd met een Google agenda indien gewenst. Het mooie van de ScheduleOnce integratie is ook dat de gevens die al ingevuld zijn in Telforce met 1 klik doorgestuurd worden naar het formulier van Appointlet. Lees hier meer over de verschillende agendabeheer oplossingen.